Verlost van de zakelijke zorgen

Artiesten willen hun creativiteit uiten. Maar voor professionele kunstenaars is het ondernemerschap een vervelende maar noodzakelijke bijkomstigheid. De adviseurs van Consultants Collective kunnen die last uit handen nemen. Zij nemen de zakelijke beslommeringen op zich zodat de kunstbeoefenaar zich kan concentreren op wat hij het liefste doet.

Zaken regelen
Deze managers kennen het artiestenvak van binnen en van buiten. Ze weten dan ook dat hier andere condities van toepassing zijn dan in het “gewone” bedrijfsleven. Ze moeten dus heel selectief zijn wanneer ze met een artiest in zee gaan.
Ziet een van de managers het in je zitten, dan kun je ook op alle nodige support rekenen. Hij werkt dan samen met jou aan je uitstraling, zodat je op foto’s en video’s het gewenste imago laat zien. Middels bandcoaching krijg je tips over je performance.

Vertrouwen
Je krijgt alle steun, maar voor alle duidelijkheid: we zijn geen boekingskantoor. Wel kunnen we voor je met bookers onderhandelen. Dat alles is voor ons een hele tijdsinvestering, waarvan we maar moeten afwachten of het zich ooit terugverdient. Daarom is het voor ons heel belangrijk te weten of je zelf achter je talent staat en dat je er hard genoeg voor wilt werken.

Wil je weten of de klik er is? Neem dan even contact met ons op.

Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u deze via onderstaand formulier kenbaar maken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

*=Verplicht veld