Waarom een eigen nieuwsredactie?

Bekijk de video en lees hieronder over de voordelen.

Met Hellooo heeft u uw eigen nieuwsredactie zonder dat u daarvoor zelf iets hoeft te doen. Geen (extra) communicatiemedewerkers of personeelskosten.

Bekijk de video in de full-screen modus. (het icoontje staat rechtsonder)

De voordelen op een rij

Het hebben van een eigen nieuwsredactie heeft zo z’n voordelen, maar een eigen nieuwsredactie bij Hellooo maakt het allemaal nóg veel makkelijker.

U bent verzekerd van nieuwe content

U heeft er geen omkijken naar. Zo vaak u wilt worden de nieuwsberichten automatisch op uw site gezet.

Zinvolle berichten op social media

Om de traffic naar uw site te bevorderen, promoten we het nieuws op uw social media kanalen.

Geen personeelskosten

Personeel is duur. Maar voor uw eigen nieuwsredactie betaalt u geen salaris en sociale lasten. Geen reiskosten of een auto van de zaak. U hoeft niet in te zitten over pensioenen en een dertiende maand. Uw eigen nieuwsredactie werkt voor een vast bedrag en u bepaalt de hoogte.

Geen kantoorkosten

Uw nieuwsredactie zit online, dus niet in uw kostbare kantoorruimte.

Geen last van ziekteverzuim

Ook een journalist of redacteur wordt wel eens ziek. Bij Hellooo staat een heel team klaar om het verzuim op te vangen.

Professionele schrijvers

Niet de receptioniste die het leuk vindt om een stukje te schrijven, maar professionele copywriters met een “vlotte pen” staan garant voor prettig leesbare artikelen. In begrijpelijke taal. Voor de klanten van de klanten van uw klanten. Hoe meer mensen het artikel leuk genoeg vinden om te delen, hoe beter het voor u is.

U houdt de controle

U bent de hoofdredacteur van uw eigen nieuwsredactie. U bepaalt waar het nieuws vandaan komt en u bepaalt voor welke doelgroep er wordt geschreven.

Geen afdracht van rechten over foto’s

Bij een goed artikel hoort een passende foto. Hellooo koopt het beeldmateriaal rechtenvrij voor u in.

Geplaatst op uw website

Maakt u gebruik van een CMS-website, dan plaatst Hellooo de artikelen en blogs rechtstreeks op uw voorpagina en in uw nieuwsrubriek. Vooraf richten wij uw website daarop in. De opstartkosten hiervoor zijn minimaal en slechts eenmalig.

Zoekmachine-vriendelijk geschreven artikelen

Hellooo schrijft de teksten zo, dat uw lezers ze interessant genoeg vinden om te delen. Maar we schrijven niet alleen voor uw volgers, maar ook voor de zoekmachines (zoals Google). De nieuwsartikelen zijn het fundament voor een hogere ranking. Hoe schrijf je nu goed voor mens en robot? Dat is lastig en een vak apart. De Hellooo nieuwsredactie is er dagelijks mee bezig om de techniek te verfijnen en in te spelen op de veranderende algoritmen van de zoekmachines.

Meta-tekst is inclusief

De meta-tekst met een korte samenvatting van het artikel en de juiste zoekwoorden schrijft Hellooo gratis bij elk artikel. Alles voor een betere vindbaarheid en een hogere zoekmachine ranking.

Online klantenservice

Wilt u wijzigingen doorvoeren in uw abonnement, een andere frequentie van uw nieuwsitems of blogs of wilt u eenmalig een special over een belangrijk item? Hellooo staat 24/7 online voor u klaar.

Nieuwscriteria ieder moment aanpasbaar

Wilt u de keywords aanpassen waarop Hellooo het internet afzoekt naar input voor uw nieuwsberichten? Dat kan ieder moment van de dag. Al vier uur na de wijzigingen wordt het eerstvolgende bericht geschreven volgens uw laatste wensen.

Voordelig uit te breiden met social media campagne en email-nieuwsbrief

Als de Hellooo nieuwsredactie uw content al klaar heeft, hoe eenvoudig is het dan om dit te verwerken in een periodieke email-nieuwsbrief en er extra aandacht aan te besteden op uw social media kanalen? Met een simpele en voordelige aanvulling op uw abonnement zetten wij een complete social media- en email- campagne voor u op. De opstartkoten hiervoor zijn minimaal en slechts eenmalig.

Video content

Video doet het geweldig. Mensen delen de filmpjes graag via YouTube en Facebook. Dat hoeven geen miljoenen-producties te zijn, maar rotzooi past ook niet bij uw bedrijf. De juiste video met exact die uitstraling die bij het onderwerp past. Hellooo maakt maatwerk en Consultants Collective adviseert u hierover graag. Ook hier heeft u de touwtjes in handen.

Voorbeelden van uitbreidingen

Extra blogs, video-content, social media-campagne, email-marketing. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Laat u vrijblijvend door ons adviseren.

bekijk de Hellooo abonnementen!