Wie heeft er nu meer verstand van uw zaken dan uzelf? Het antwoord laat zich raden: niemand. En voor zaken die buiten uw expertise vallen schakelt u gewoon tijdelijk een externe specialist in.

Specialisten

Voor aanpassingen aan uw site stapt u naar een ict-er, die de vraag neerlegt bij een websitebouwer. Voor goede content vraagt u een tekstschrijver, die zijn werk voorlegt aan een SEO-specialist, een fotograaf, die zonder modellen ook niets begint en een videoproducent, die op zijn beurt weer acteurs, technici en een scenarist inhuurt.
De muziek onder uw video is niet rechtenvrij, dus onderhandelt u met de componist over de afkoopsom en komt vervolgens in conflict met de auteursrechten organisatie.

Nog meer experts
Het product dat u levert is bestemd voor, laten we zeggen, een gemeentelijke instelling die de verkeersveiligheid wil bevorderen door middel van een lesprogramma voor basisscholen. Voldoet uw product aan de wettelijke eisen en is het didactisch verantwoord? Daarvoor raadpleegt u een onderwijskundige en een deskundige op het gebied van de Wegen- en Verkeerswet.
U gaat uw nieuwe product presenteren tijdens een sportevenement voor de jeugd waarbij u een keur aan artiesten laat optreden. Via een ijzersterk persbericht van een communicatiespecialist krijgt u volop aandacht van de media. Prachtig u volgt helemaal onze filosofie.

Werk
Dankzij een uitgekiende marketingstrategie neemt de verkoop ongekende vormen aan.
Aan het laten samenwerken van al deze specialisten heeft u een dagtaak, dus doen WIJ ondertussen UW werk.

Dat is nog eens een slecht plan, vindt u niet?

Waarom draaien we de zaken niet om? Wij brengen de juiste experts samen en laten ze effectief met elkaar communiceren en u doet gewoon waar u goed in bent. Want wie heeft er nu meer verstand van uw zaken dan uzelf?

Deskundig
Voor elke discipline staan er meerdere adviseurs tot uw beschikking. Sommige beheersen zelfs meerdere vakgebieden. Onze kracht schuilt in de integratie van die verschillende domeinen, omdat de een bijna nooit zonder de ander kan. De keus blijft desondanks aan u van welke modules u gebruik wilt maken.

Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u deze via onderstaand formulier kenbaar maken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

*=Verplicht veld