Online marketingcommunicatie

Binnen de marketing-communicatie is online niet meer weg te denken. In feite behelst dit begrip alle communicatie uitingen die via internet wereldkundig worden gemaakt. Email-marketing, sociale media als LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube, natuurlijk de website, maar ook de dagelijkse correspondentie per e-mail; loopt het via het world wide web dan spreken we over online.

Marcom
Online staat niet op zichzelf. Internetbureaus willen ons graag anders doen geloven, maar dat probeerden de verkopers van radiozendtijd aan het eind van de vorige eeuw ook. Online is gewoon een instrument uit de marketing-communicatiemix. Een belangrijk onderdeel, maar zeker geen wondermiddel, dat direct al uw sales problemen oplost. Het lijkt goedkoop, maar zelfs dat is het niet. Mits goed ingezet en ondersteund door andere media kan het wel uw belangrijkste tool worden voor een succesvolle marketingstrategie.

Onafhankelijk
Consultants Collective kan u op strategisch en operationeel niveau helpen bij bijvoorbeeld het opzetten van mailcampagnes, de implementatie van een nieuwe website, het verhogen van uw vindbaarheid in Google en het op gang krijgen van uw content. Daarnaast bekijken we met welke tools uit de marketingmix we uw online activiteiten kunnen versterken. We hebben geen financieel belang in social media kanalen als Facebook en Instagram en ontvangen geen provisie van een webhost of website bouwer. Daarom kunnen we u gegarandeerd objectief adviseren.

Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u deze via onderstaand formulier kenbaar maken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

*=Verplicht veld