Hoe kunnen we u helpen?

Ondernemen is moeilijk. Een van de lastigste aspecten wordt veroorzaakt door de kennis van eigen product en branche. Onvermijdelijk treedt bedrijfsblindheid op. Je gaat denken dat zaken voor je klanten net zo vanzelfsprekend zijn als voor jezelf. Om die oogkleppen kwijt te raken kan het beslist geen kwaad om met iemand, van buiten je eigen branche, te gaan brainstormen.

Met onze consultant kunt u gewoon eens van gedachten wisselen. Het is zeker niet ondenkbaar dat u op frisse ideeën komt en wordt geattendeerd op zulke voor de hand liggende benaderingen, dat u ze gewoon over het hoofd heeft gezien.

Ondernemingsplan
Gaan we een stapje verder, dan zouden we uw business plan eens onder de loep kunnen nemen. De bedrijfseconoom van Consultants Collective kijkt met een objectieve blik of uw plannen nog actueel zijn. Bij ons is het ondernemersplan geen standaard document zoals u dat bij Kamer van Koophandel of een bank kunt ophalen. Wij kijken een stukje verder en leveren maatwerk.

Werkwijze
Onze manier van werken is modulair opgebouwd. Zo maken we onderscheid tussen een strategisch plan en een plan op operationeel niveau. Bij voorkeur laten we de laatste op de eerste aansluiten, maar kiest u primair voor een plan met een strategische benadering, dan kan dat natuurlijk. Het is, onder bepaalde voorwaarden, zelfs mogelijk uitsluitend een handelingsplan samen te laten stellen.

Start-ups, fusies en overnames
Of u nu een ervaren ondernemer bent, die een nieuwe onderneming wil starten, of als nieuwkomer in een bestaand bedrijf wil stappen: Consultants Collective kan u hulp bieden. Op tal van manieren. We onderzoeken de markt, bekijken financieringsmogelijkheden, assisteren bij uw businessplan en voeren analyses voor u uit. Alles met als doel u van een goed onderbouwd advies te dienen. Onze consultants kennen de voors en tegens, die ze graag aan u voorleggen. De beslissingen neemt u als ondernemer helemaal zelf.

Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u deze via onderstaand formulier kenbaar maken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

*=Verplicht veld